Bestrating

Een ruim terras, goed begaanbare paden, een onderhoudsvriendelijke oprit eventueel aangevuld met goede parkeerplaatsen zijn tegenwoordig onmisbare elementen in de moderne tuin. De decoratieve waarde van sierbestrating of tuinbestrating is groot en de keuze ervan bepaalt mede de uitstraling van uw tuin. Een tuin is meer dan een gazon en de beplanting.

Voor aanleg van bestrating in een tuin hebben wij een voorkeur voor duurzame materialen. Tuinbestrating is er in vele soorten zoals betonklinkers, natuursteen, gebakken klinkers, oude straatstenen (oude waaltjes), terrastegels en dit in diverse kleuren en maten, maar ook in diverse kwaliteiten.

Een goede, duurzame bestrating ligt op een degelijke fundering, meestal bestaand uit twee lagen. Een onderlaag van grof steenslag of gebroken puin en een afwerklaag van gewassen zand.

Het gebruik van goed en duurzaam materiaal is essentieel. Om rust in de tuin te houden, is het belangrijk niet teveel verschillende materialen te gebruiken.

De vakspecialist

Betrouwbare informatie over de kwaliteit van de steen is zeer belangrijk. Een goede kwaliteitssteen staat garant voor een lange levensduur.

MB Hoveniers beschikt over uitgebreide kennis van de beschikbare mogelijkheden en over een modern machine- en wagenpark. Wij hebben ruime ervaring met het aanleggen van bestrating.