Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is essentieel voor een mooie en gezonde tuin. Elke tuin, hoe onderhoudsvriendelijk ook ontworpen, heeft verzorging nodig. MB Hoveniers kan het gehele onderhoud of een deel daarvan voor u verzorgen.

Wij onderscheiden drie vormen van onderhoud:

  • Onderhoud op verzoek:

Op uw verzoek kunnen wij bijvoorbeeld hagen, heesters en bomen knippen, snoeien, uw tuin onkruidvrij maken, gazons opknappen, bemesting verzorgen, bomen rooien, etcetera.

  • Periodiek onderhoud:

Voorjaars-, zomer- en winterbeurten.

  • Optimaal onderhoudscontract:

Het hele jaar wordt uw tuin netjes onderhouden en in optimale conditie gehouden. Afhankelijk van de tuininrichting en uw wensen kan dit eens per maand, dan wel één of twee maal per jaar gebeuren.

In overleg met u wordt een onderhoudsplan samengesteld. Aan de hand hiervan bieden wij u een offerte aan.

Hulp van de vakman

Aandacht voor de bodem is bij het aanleggen en onderhouden van tuinbeplanting heel erg belangrijk!. Omdat tuinplanten bijna voor 100% hun voeding uit de bodem halen, is het een goede zaak om eerst de grondbewerking zorgvuldig uit te voeren en daarna pas de beplanting te realiseren. Ook bij het reguliere onderhoud is aandacht voor een goede grondbewerking een vereiste.

Winterklaar of zomerklaar, elk seizoen maken wij uw tuin weer in topvorm. Voor alle soorten tuinen is bij MB Hoveniers de kennis en jarenlange ervaring in huis, evenals de benodigde apparatuur. Bij problemen en/of vraagstukken helpen wij u graag en zorgen wij voor een gepaste oplossing. Ons doel is om samen met u ervoor te zorgen dat de tuin gedurende elk seizoen in perfecte conditie blijft.

MB Hoveniers staat voor vakmanschap en garandeert resultaat!